طرز تهیه‌ی میگو پفکی را از من بیاموزید.

  • ۰۹:۳۲

از آخرین باری که خودم میگو درست کرده و میگو سوخاری آماده نگرفته بودم، خیلی می‌گذشت. وسط دغدغه‌ی این روزهام، تصمیم گرفتم برم سراغ بچه‌میگوهای توی فریزر. نمی‌دونم واقعا با خودم چی فکر کردم که بدون اینکه روش پختش رو چک کنم، بعد از پاک‌‌کردن، چندتا میگو رو توی مخلوط تخم‌مرغ و آبلیمو و نمک انداختم. بعد دیدم وقت ندارم گفتم استراحت دو‌ دقیقه‌ای کافیه واسه‌شون و توی ظرف پر روغن انداختم‌شون و همین‌طور مایع به تک‌تک‌شون اضافه کردم! نتیجه چی شد؟ افتضاح!!!

بوی زهم تخم‌مرغ به میگو اضافه شده و اصلا طعم میگو حس نمی‌شد! شانس آوردم تعداد چهار پنج‌تا بیشتر درست نکرده بودم، که نصف‌شون به سطل‌آشغال منتقل شد. 

امروز صبح که بیدار شدم، میون افکاری که چطور به اون دختر بگم تحقیق کردم (بدون این‌که متوجه بشه تحقیق کردم) و فرد دیگه‌ای رو (البته آزمایشی) انتخاب کردم؛ روش پخت میگو پفکی رو سرچ زدم و خنده‌ام گرفت. بدون پیاز و ماست و زعفرون و آرد، چرا فکر می‌کردم خوشمزه می‌شه؟ چرا یادم رفته بود واقعا؟! چند روز پیش به فکر درست کردن چیز‌کیک بودم، الان اندازه‌های دقیقش رو یادم نمیاد! قول می‌دم این‌یکی رو اول سرچ کنم و بعد دست به کار بشم.

  • ۱۴۳
به خودت ایمان داشته باش،
تو قوی ترین شخص زندگی خودت هستی ؛)
آرشیو مطالب
Designed By Erfan Powered by Bayan